Corporate

Business

Nicols is al ruim 70 jaar een bevoorrechte partner van retailers. Nicols is dé toonaangevende fabrikant van onderhouds- en schoonmaakproducten voor retailers door onder hun eigen merk op maat gemaakte producten. Nicols biedt ook een ruim assortiment onder de naam Nicols aan, dat synoniem is van kwaliteit en vertrouwen.

 

Bovendien speelt Nicols al ruim 10 jaar een sleutelrol in de corporate business, en dit door productie- of licentieovereenkomsten, dankzij zijn expertise en innoverende geest.

Verschillende merkproducenten aarzelen niet om een beroep te doen op de Nicols expertise bij de gezamenlijke ontwikkeling en productie van hun nieuwe producten. Deze expertise laat hen toe om snel hun nieuwe producten op de markt te brengen.

INNOVATIE

Nicols beseft hoe belangrijk het is om producten aan te bieden die niet alleen aan de verwachtingen en behoeften van klanten en consumenten, voldoen, maar ook  aan de markttendensen. Om die reden spitst Nicols zich toe op innovatie, en meer bepaald bedrijfsinterne innovatiemogelijkheden om marktleider te zijn, wendbaar en reactief.

ONTWIKKELING

Laboratoria en tests


Nicols beschikt over een eigen centrum voor Onderzoek en Ontwikkeling dat een team van professionals toelaat te werken in een infrastructuur bestaande uit laboratoria en testruimtes in "een waarheidsgetrouwe omgeving", of cabines die perfect zijn uitgerust zijn om de prestaties van producten te analyseren (bijv. wc-test ...). 


Onze teams zijn ook vaak aanwezig in de fabrieken. Ze zorgen voor de correcte uitvoering en fabricage van nieuwe producten.

FABRICAGE

Ze zorgen voor de correcte uitvoering en fabricage van nieuwe producten.

 

Al onze producten worden ontworpen volgens een reeks strikte specificaties en strenge procedures om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze fabrieken, uitrusting en industriële processen zijn gecertifieerd. De teams en werknemers van Nicols krijgen de beste opleidingen in productfabricage.